Podnikanie

Máte nejaké skutočné fotky?

Dnes to je také ľahké! Spraviť a uložiť digitálnu fotku nie je žiadny problém. Z tohto dôvodu dnes vzniká fotiek viac, väčšinou sú ale iba uložené v našich zariadeniach, teda v počítačoch, mobiloch, či digitálnych fotoaparátoch. A toto je špecifické pre väčšinu z nás. V počítači a v mobile, hoci aj na sociálnych sieťach sa môže pochváliť relatívne bohatou fotogalériou, ale koľko fotiek máme reálne vyvolaných?

Mobil, aplikácie

To znamená koľko fotografií máme v skutočnosti takých, ktoré by sa dali skutočne založiť do skutočného fotoalbumu a fyzicky by sa ich dalo dotknúť? Fotografií vo fotoalbume, ktoré by sme niekedy mohli ukázať našim deťom a vnúčatám tak, ako to ukazovali naši rodičia a starí rodičia nám?

  • Vyvolanie fotiek cena dnes naozaj nie je vysoká a predstavuje to najlepšie zvečnenie zážitkov. Hmotné a nie digitálne spomienky.

Je paradoxom dnešnej doby, že čím máme viac fotiek v našich zariadeniach, tým si ich menej prezeráme.

Film, fotky

Zoberte si toto tvrdenie z toho normálneho, ľudského hľadiska. To, ako funguje zmýšľanie ľudí a nie technológií. Ak sme niečoho presýtení, začíname k tomu strácať vášeň a nakoniec sa nám do toho ani vôbec nechce. Nechce sa nám blúdiť v labyrinte množstva súborov. Predstavte si, že by vás teraz niekto požiadal, aby ste mu ukázali konkrétnu fotku z konkrétneho obdobia. Chcelo by sa vám ju v tých súboroch hľadať? A keby ich bolo ešte k tomu niekoľko? Bolo by to trochu otravné, nehovoriac o neustálom civení do monitora.

Naopak tie chvíle, kedy sme si s rodinou alebo priateľmi prezerali ten klasický fotoalbum, to boli veľmi pekné, relaxačné, príjemné a tiež humorné momenty.

Vyvolanie fotografií z obyčajných digitálnych súborov nám tiež konečne dodá inšpiráciu, aby sme z našej digitálnej zbierky povyberali tie skutočne najvzácnejšie, najlepšie a najviac vydarené snímky, ktoré si potom dáme vyvolať.